Ismét előrukkoltunk valami finomsággal
Borbás Marcsi Gasztroangyal című, blogunk nevére hajazó műsora új lendületet adott nekünk, hogy újjáélesszük sütős-főzős összejöveteleinket, és előrukkoljunk egy újabb finomsággal. Az e heti menü: foccaccia, amaretti és bor.
A foccaccia receptje, ahogy nálunk készült: végy egy Tante Fanny-féle, sütőpapírra feltekert pizzatésztát a Sparból! Kend meg olivás-fokhagymás keverékkel, majd süsd jó 15 percig! Közben néha lyuggasd meg villával, hogy ne púposodjon fel. Ha kész, pakold meg ruccolával, paradicsommal, mozzarellával, olivabogyóval és locsold meg krémes balzsamecettel. Ilyen egyszerű az egész!
Zenei aláfestés: Stereo Mood --> Cooking Time
A foccaccia elfogyasztása előtt át lehet váltani a Dinner with Friends csatornára, de vigyázz, mert túlnyomó többségben lesznek a latin zenék! A Sunny Day egy kitűnő alternatíva lehet...